EUC: Do Nemocnice Frýdlant investujeme miliony

20.6.2016

Vlastník Nemocnice Frýdlant v souladu se svými předchozími prohlášeními nemocnici nechce prodat, naopak do jejího vybavení stále investuje. Od začátku roku 2016 byl zatím největší investicí nákup nové laparoskopické věže za 1,5 milionu korun. Nový videokolonoskop za půl milionu korun pomůže v endoskopické ambulanci, kde se připravuje rozšíření služeb také o gastroskopická vyšetření. Pro gynekologii pořídili nové osvětlení pro hysteroskop a příslušenství operačního stolu.
V nejbližších dnech dojde k výměně nefunkčního přístroje pro anestezii na sálech za více než 1 milion korun a dovybavena bude kardiologická poradna novou ergonometrií. Celkově pak investice dosáhnou výše více než čtyř milionů korun.

Více najdete v přiložené tiskové zprávě.

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru.
Budeme Vám posílat novinky z oboru zdraví.

Souhlasím s
podmínkami

Svou registrací/přihlášením k odběru newsletteru poskytuji společnosti EUC a.s., Na Pankráci 1690/125,
140 00 Praha 4, IČ: 26730413, skup. DIČ: CZ699002423
, souhlas se zpracováním svých osobních údajů v nezbytném rozsahu, za účelem zařazení do databáze k marketingovým účelům, tj. zejména nabízení výrobků, služeb a za účelem zasílání obchodních sdělení a novinek prostřednictvím elektronických prostředků dle platného zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační povinnosti.

Souhlas poskytuji dobrovolně na dobu neurčitou. Zároveň prohlašuji, že mnou uvedené údaje jsou pravdivé.

Souhlas může být kdykoli odvolán písemnou formou na adresu společnosti nebo využitím funkce zrušení registrace/odhlášení v newsletteru.

Společnost prohlašuje, že bude zpracovávat údaje v souladu s platnou právní úpravou a pouze k účelům, ke kterým mu byl poskytnut souhlas.